Üvegfal üzletpotál
Facebook
Google+
Twitter
@UvegKate tweetjei
Flickr
Youtube
Pinterest
Blogger

Üvegfal üzletpotál

A beltéri keret nélküli üvegfalak, üzletportálok fix üvegelemekből, egy- vagy kétszárnyú nyíló vagy tolóajtóból állíthatók össze.

A szerkezet kialakítása

A fix üvegek rögzítése alul és felül az általunk forgalmazott speciális alu. profilban történik, az egymás mellé sorolásnál az üveg élek között átlátszó szilikon tömítés alkalmazható.
Látványos méretű üvegfal építhető üvegborda megtámasztással, az üvegelemek összefogását pontmegfogásos elemek biztosítják. Az ajtók szerelésénél a COLCOM/MINUSCO szerelvénycsalád elemeit használjuk.Nagy forgalmú helyeken az ajtószárnyak alsó- felső forgásponttal, alsó sarokzárral, kilincses középzárral, bokaléccel , elektromos zárral is készülhetnek. Magánházakban elegáns oldalzsanéros megoldást javaslunk.
A COLCOM/MINUSCO cég fejlesztése eredményekképpen már a hidraulikus padlófék szerepét átvevő - 100 cm és 100 kg-ig - oldalzsanérok is kaphatók.
A pontmegfogásos szerelvények fejlesztése terén is nagy változás következett be. A beltéri keret nélküli ajtók, fix üvegek szereléséhez is már rendelkezésre áll pontmegfogásos oldalzsanér, pontmegfogásos fix megfogó elem.

© 2017 Minden jog fenntartva. - Üveg-KÁTÉ - Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Telefon
(36 1) 7815 114

Email
info@uvegkate.hu
Elérhetőségek