Üvegajtó
Facebook
Twitter
@UvegKate tweetjei
Youtube
Pinterest
Blogger

Üvegajtó

Beltéri üvegajtajához csakis hozzáillő zárat válasszon! Fedezze fel kínálatunkat!


üvegajtók

Legyen szó modern lakásról vagy irodáról, biztos, hogy találkozhat belső tereikben üvegajtóval. A modern stílushoz szorosan hozzákapcsolódik az üveg, mint belsőépítészeti alapanyag, és nem csak mint nyílászáró, de akár fal, vagy térelválasztó is készülhet belőle. Ahhoz, hogy az üvegajtók esztétikusak és rendeltetésszerűen használhatóak legyenek, mindenképp hozzájuk illő zár szükséges, amelyeket most beszerezhet kínálatunkból!

Az üvegajtó zárak és fogantyúk kifejezetten az üvegajtókhoz lettek tervezve. Még a felszerelésük is eltér a hagyományos zárakétól, hiszen egy üvegajtó értelemszerűen sokkal speciálisabb zárszerelési körülményeket igényel, mint például egy hagyományos faajtó! Az üvegajtó zárak nem csak praktikusak, hanem hozzájárulnak az ajtók esztétikumához is. A gyártóknak kifejezetten az a céljuk, hogy a zárak és fogantyúk ne csak hasznosak legyenek, hanem emeljék az üvegajtók látványát is!

Tekintse meg üvegajtó záraink kínálatát, szerezze be választékunkból a minőségi termékeket!

 

Az edzett üvegből készült, keret nélküli, beltéri ajtók az elválasztott belső térben a természetes fény biztosításán túl esztétikai és biztonsági szerepet is betöltenek.

Üvegvastagság:
8 mm, 10 mm, 12 mm

Üveg típusa


Beépítési lehetőségek:
Sarokvasalatokkal vagy oldalpántokkal


Munkáinkhoz a Colcom/Minusco olasz gyártó szerelvényeit használjuk.

A gyártó újdonságai közül néhány:


Mindkét zsanértípusnak van falról és üvegről nyíló változata is.

© 2019 Minden jog fenntartva. - Üveg-KÁTÉ - Impresszum és Tárhely Szolgáltató
Telefon
(36 1) 7815 114

Email
info@uvegkate.hu
Elérhetőségek